PentruPiscine.ro aparține Aquatics Spa World

Aquatics Spa World S.R.L. s-a înființat în anul 2004, iar in 2015 s-a reinventat, adoptând o nouă viziune asupra obiectului principal de activitate: furnizarea de produse și servicii în domeniul tratării apei din piscine, bazine de înot și spa-uri.

PentruPiscine.ro aparține Aquatics Spa World
  • Concret, vorbim despre substanțe, echipamente de măsurare, analiză și control a calității apei, dar și despre metode complete de tratare, marca Bayrol, ca fiind produse de top în acest domeniu și pentru care suntem unici importatori și distribuitori in România.  

  • Clienții noștri sunt atât persoane fizice, cât și juridice; atât instituții private cât și de stat, de a căror cereri ne ocupăm cu promptitudine și profesionalism, motiv pentru care am încheiat parteneriate de succes și pe termen lung.

  • Toți partenerii noștri au constatat calitatea Bayrol, consumurile mici, ușurința și rapiditatea în utilizare. Aceste atribute clasează produsele Bayrol în topul cerințelor celor mai pretențioși solicitanți. Produsele Bayrol ocupă locul întâi în topul preferințelor clienților din Franța, Germania și America de Nord. 

    Membrii echipei Aquatics vă oferă experiența lor, amabilitatea și profesionalismul, în găsirea, împreună cu dumneavoastră a celor mai eficiente metode de analiză și tratare a apei, având cel mai puternic aliat în produsele Bayrol.  

  • Atuul nostru este însusi faptul că iubim ceea ce facem.

    Atuul nostru este însusi faptul că iubim ceea ce facem.
Utilizăm cookie-uri necesare funcționării site-ului și conținutului personalizat, pentru analiza performanței site-ului precum și pentru activitatea noastră de publicitate online.